TØMMERHUS VERDEN OVER
 

   
 
 
 

Kontio tømmerhus og -hytter - verden over

Den utmerkede kvaliteten på nordisk tre som bygningsmateriale er velkjent i flere deler av verden. Det har vekket beundring blant irske ryttere, japanske golfspillere, russiske kirkearkitekter - og blant flere andre.

Et stort antall internasjonale referanser framhever tømmerbyggingskunstens egnethet i alle forskjellige typer av prosjekter, og viser samtidig vår kapasitet som en ekte pålitelig partner. Det er vårt oppdrag og vår lidenskap å møte de utfordringer som stilles av våre kunder og deres svært spesielle behov når de streber etter å virkeliggjøre sine livslange drømmer.

 

Tømmerhusliv i alle kulturer

Tømmerhus har beholdt sin popularitet i århundrer. Tre er et levende materiale som kan formes til fantastiske tømmerbygninger og skaper virkelig individuell arkitektur.

Et Kontio tømmerhus byr på tradisjon og høyteknologi i én og samme pakke. Moderne tømmerbyggingsteknikk muliggjør bygningsdesign som tar hensyn til lokale eller nasjonale aspekter.

 

Kontio tømmerhus og -hytter - for krevende forhold

Basisdata som seismisk last, snø- og vindlast vurderes nøye i planleggingsprosessen av Kontio tømmerhus og -hytter. Takket være den tette strukturen med elastiske fuger tåler solide tømmerbygninger seismisk belastning og sterk vind uvanlig bra, mens nærliggende bygninger kanskje ødelegges katastrofalt. I slike krevende områder er tømmerbygninger det anbefalte valget, da de i hovedsak reduserer behover for restaurering.

Opp gjennom årene har vi hatt mange fornøyde kunder som har vært utrolig takknemlige for kvaliteten på Kontio tømmerhus og -hytter etter å ha opplevd alvorlige naturkatastrofer.