Malin Hammar & Susanna Sjödin, Sweden

tilbake

 

 
Susanna og Malin utgjør et arkitektteam hvor ulike kompetanser og fokusområder kompletterer hverandre på en vellykket måte. Vi har en felles forståelse for betydningen av å jobbe i tett dialog med kunden, ta hensyn til de ulike forutsetningene og håndtere bestillerens spesielle ønsker.

Tømmer, eller massivt tre, er et naturmateriale med et robust uttrykk som skaper et harmonisk og naturlig interiør. Vi vil forene denne tradisjonelle bygningsformen med moderne designelementer. Det krever ofte spesielle løsninger som byr på utfordringer når det gjelder møtet mellom utforming og byggeteknikk. Omsorg for disse detaljene er viktig for oss. Detaljene former helheten.

www.arkitektteamet.se

Nordica Visio, 2014, er først og fremst utformet for et avslappet ferieliv for familien og gjør seg like bra på fjellet som ved en innsjø eller i en skog. Visio betyr syn - hvor vil du rette blikket? Takformen i den tydelig innrammede "kikkerten" og de store vinduene som når helt opp til taket gir rommet en unik mulighet til å ta inn omgivelsene og slippe inn lyset, selv langt inne i huset.

Nordica Visio består av to seksjoner, den ene inneholder selskapsrom, den andre en privat soveromsdel. Seksjonene markeres tydelig eksteriørt med forskjellige farger og takvinkler som viser husets romslige og funksjonelle karakterer.

 

Åre Sunset Peak, 2011

  

Åre Sunset Peak, 2011