Arkitekttegnede tømmerhus fra Kontio med flott beliggenhet ved Skandinavias beste skianlegg Åre!

  

  

 

  

 

Åre Sunset Peak, som det nye området heter, byr på unike livsstilsboliger ved Skandinavias største skianlegg. Åre Björnens største tomter med luksuriøse, arkitekttegnede tømmerhus fra KONTIO OY og en høy, skjermet beliggenhet er en garanti for det vi lover: Privacy and Scenery.
 

Åre Sunset Peak – luksuriøse boliger

Det nye vakre området består av sju romslige arkitekttegnede tømmerhus fra Kontio. Alle husene har en størrelse og et tomteareal som gir god plass og fjellfølelse. Skiløyper finnes i direkte tilknytning til samtlige tomter. Åre Sunset Peak er et velgjennomtenkt konsept - fra etableringen av detaljplan for området til ferdigbygde hus. Infrastrukturen stod ferdig sommeren 2011 og sluttbefaring av totalentreprisen (vei, vann og avløp, el/tele, kabel-TV og planfritt kryssing av skiløype, skitunnel) ble gjennomført 2011-09-13. Samtlige markarbeider for husene beregnes å være ferdige i løpet av mai 2012.

Åre Sunset Peak bygges med en moderne alpin følelse. Markedets kraftigste lamelltømmer fra Kontio Oy gir husene en isolering som oppfyller gjeldende energikrav med god margin. Den kraftige tømmerkonstruksjonen i kombinasjon med store vinduspartier og steinkledde detaljer gir området en eksklusiv, finstemt og koselig karakter. Våre arkitekter har designet forskjellige planløsninger for å oppfylle såvel våre kunders behov som en optimal disponering av tomtene. For de som ønsker det tilbyr vi også eksperthjelp med innredningen gjennom et nært samarbeid med velkjente innredningsarkitekter.
 

Tomtene

Åre Sunset Peak tilbyr de store tomtene på Åre Björnen for eneboliger. Her kan du nyte nærheten til naturen og fjellet uten at det går ut over komforten og servicen. Du bor skjermet med enestående utsikt, men likevel i nærheten av en matvarebutikk og restauranger. Se et eget tomtekart her.
 

Ski-in, ski-out

Samtlige hus og tomter i Åre Sunset Peak ligger i direkte tilknytning till skiløyper som tar deg direkte til heisen i Björnen som inngår i Åres skianlegg.
 

Utsikten

Åre Sunset Peak ligger vakkert og høyt der hvor veien slutter. Samtlige hus har store energivinduer med en fantastisk utsikt over Åreskutan, Renfjället og Åresjön. Etter en herlig dag i bakken kan du i fred og ro nyte vakre solnedganger.
 

Salget av Åre Sunset Peak er i gang!

Salget er i gang og nå er 2 av 7 hus solgt og hus 160 er under bygging. Markarbeidet på samtlige tomter vil være ferdigstilt for bygging i mai 2012, dvs. byggeklare.

Hjertelig velkommen for å se på vår hjemmeside www.aresunsetpeak.se der du også kan bestille prospekt.

Ta kontakt med nærmeste KONTIO-forhandler (kontaktinformasjon).