Førsteklasses tømmerhytte med unik beliggenhet i KVIKKJOKK – innfallsporten til Europas siste villmark

 

 

Nyt den fantastiske utsikten fra en eksklusivt beliggende KONTIO tømmerhytte!

KVIKKJOKK fjellgrend ligger i Jokkmokk kommune ved foten av Sarek nasjonalpark. Nå har du en enestående mulighet til å kjøpe en KONTIO Laine tømmerhytte her med frikjøpt tomt, kommunalt vann og avløp samt elektrisitet. Området ligger fredelig til i nærheten av fotturstier til verdensarvområdet Laponia. Om vinteren finnes godt utbygde snøscooterløyper til for eksempel Sulitjelma i Norge. I nærheten finnes turisthotell, butikk, kirke og helikopterstasjon. 

 

KVIKKJOKK - Velfortjent avkobling, naturopplevelser og eventyr!

Tomtene i KVIKKJOKK ligger mellom Kvikkjokk-Kabla fjellurskog og Pärlälven naturreservat nær den fiskerike innsjøen Saggat. Beliggenheten byr på utsikt over fengslende vakre fjellskråninger på opp til ett tusen meters høyde. Like ved ligger også verdenskjente Sarek nasjonalpark med alt den har å by på av unike naturopplevelser. Under alle årstider byr disse storslagne omgivelsene på uendelige muligheter til nye og uforglemmelige inntrykk og eventyr.

Se på eget tomtekart her og selve området i GoogleMaps satellittkartprogram her. 

 

KONTIO Laine førsteklasses tømmerhytte med unik beliggenhet

KONTIO Laine er et hus for hele familien. Det byr på et fantastisk bomiljø og tilstrekkelig med plass for komfortable fritidsbesøk året rundt! Det finnes soveplass for minst 7 personer. Den gjennomtenkte, veldisponerte planløsningen gjør boligen både enkel og praktisk og den høye og luftige dagligstuen med sine panoramavinduer garanterer trivselen. KONTIO Laines velproporsjonerte altan blir på sommeren en anvendelig og fleksibel forlengning av innendørsarealet med plass til grill og utekjøkken, eller hvorfor ikke et innbydende sittehjørne.

Ta kontakt med nærmeste KONTIO-forhandler (kontaktinformasjon).

Se på KONTIO Laine modellinformasjon under alle modeller.

Åpne på KONTIO Laine og Kvikkjokk en prosjektbrosjyre i pdf-format (Adobe Acrobat Reader).