Tomter og nøkkelferdig ved tregrensen på Välliste

 

I Trillevallen er akkurat nå fire nøkkelferdige tømmervillaer ferdige, med nærhet til både preparerte bakker og urørt natur. ´Trillevillan´ kalles huset som i harmoni med naturen bygges av husleverandøren Kontio.

Trillevillan har alle bekvemmeligheter og dessuten badstue, peisovn og milevid utsikt over fjellandskapet. Den 85 kvadratmeter store villaen bygges i massivt tømmer med store vinduer mot fjellverdenen. Arkitekturen er et samarbeid mellom eierne av Trillevallen og husleverandøren Kontio.

– Vi synes det er viktig å bygge med naturens egne materialer, sier Anders Ahlqvist, regionsjef i Jämtland for Kontio.

Anders Ahlqvist har et tett samarbeid med lokale håndverkere, hvilket har gitt prosjektet en sterk regional forankring. – Samarbeidet er en garanti for god kvalitet og leveringssikkerhet. Vi har bygget disse husene med absolutt topp kvalitet. Huskjøperne kommer til å oppleve vinterferier i verdensklasse i disse villmarksvillaene. Ta kontakt med nærmeste KONTIO-forhandler (kontaktinformasjon). Ved å bygge hus av naturlige materialer skaper vi en fredelig, romslig og innbydende atmosfære – helt i harmoni med omgivelsene.

Til sesongen 2013/2014 er det oppført fire villaer, hvorav to er visningshus. Familiene som kjøpte de andre to er i hyppig dialog med Kontio. – Vi har holdt tett kontakt med hverandre under hele prosessen, sier Anders og forteller at Trillevillan finnes i fire forskjellige størrelser, fra 65 til 140 kvadratmeter.

Totalt finnes drøyt 70 tomteplasser som er forberedt for tilkobling til vann- og avløpsnettet og strømnettet, og som på sikt skal prosjekteres. – Husene er rimelige, for vi ønsker at alle skal få muligheten til å kjøpe sin egen villa. Å sitte foran sin egen peis og ha naturen utenfor er livskvalitet som alle burde få oppleve, sier Anders Ahlqvist.

Visningshusene byr på en helhetsløsning, men om ønskelig er det mulig å forandre og påvirke både planløsningen og innredningen. Alt etter smak og behag. – Vi forsøker å skape et område som henger sammen og som smelter inn i det gedigne fjellmiljøet. Vår filosofi er å skape det lille ekstra som ikke finnes noe annet sted: kvalitet til minste detalj, best beliggenhet, men samtidig høye krav til design og funksjonalitet. Alt for å skape en følelse av harmoni i samklang med omgivelsene og naturen.

Det nye området ligger i direkte tilknytning til heiser, langrennsløyper, natur og eventyr. Trillevallen høyfjellshotell i likhet med butikker ligger i gangavstand. Ved interesse eller for en visning av hus og område, vennligst ring Anders Ahlqvist 0707-182019 
 

http://www.trillevallen.com/

Ta kontakt med nærmeste KONTIO-forhandler (kontaktinformasjon).