FRA TEGNING TIL NØKKELFERDIGE KONTIOHJEM

 

 

Profesjonelle innen bygging står til din tjeneste

Tømmerhusarkitektur kan tilpasses både tradisjonell klassisk og moderne stil – og alt i mellom. Den tillater individuelle valg i alle størrelser fra store villaer til små fritidshus. Unasett hvilken type hus du ønsker, står vi til din tjeneste med all den profesjonelle kunnskap som er nødvendig under planleggingen og byggingen av et høykvalitets Kontio tømmerhus.

 

Helheten i fokus

Alle Kontios tømmerhus planlegges ut i fra lokale byggeforskrifter og krav på kundens hjemsted. Det lokale Kontioteamet kjenner prosessen og de lokale forholdene når det gjelder forskrifter, konstruksjoner, tillatelser, tekniske systemer, andre materialer, transport, logistikk og bygningen i seg selv.

Kontios eksperter har samarbeidet i lang tid og former en sterk og pålitelig kjede. De håndterer leveringsprosessen smart og smidig fra start til slutt.

 

God planlegging er halve jobben

Alle Kontiohus er individuelt planlagte. Uavhengig om du drømmer om et praktisk familiehus eller en eksklusiv arkitekttegnet villa kan du sammen med Kontios eksperter skape et hus som du vil trives i. Du kan hente inspirasjon fra våre modeller, ta utgangspunkt i dine egne ideer eller arbeide sammen med en arkitekt eller et lokalt Kontioteam. Kontios lokale eksperter gir gjerne forslag på arkitekter.

Det finnes svært mange alternativer du kan benytte deg av for å skape ditt eget drømmehjem. I tillegg til planløsning og funksjonalitet kan du velge tømmertype, farger, antall og størrelse på vinduer og dører, terrasser, balkonger, loft, trapper, rekkverk … Ved å kombinere ekte tre med glass, stål, stein, parkett eller andre materialer kan du skape en helhet og en atmosfære som tilsvarer eksakt det du ønsker. Gå inn på Inspirasjon for å bli inspirert av Kontios design eller ta en titt på ideene under Toppmodeller og Kontio-stiler.

Et byggeprosjekt omfatter også elektrisitet, varme, ventilasjon og rørleggerarbeid – for alt dette finnes det i dag moderne og tilpassede løsninger. Ved å bruke tid på planleggingen og detaljene i starten av prosjektet blir det enklere å gjennomføre prosjektet i henhold til tidsskjemaet og oppfylle de forventninger du stiller til ditt drømmehjem.

 

Enkel og rask byggeprosess

Kontios hus leveres med nøyaktige konstruksjonstegninger. Prefabrikerte, nøyaktige profiler og smarte skjøter sikrer enkel og nøyaktig bygging. Treplugger og stålstenger i veggene med fjær i karmene i åpningene garanterer en robust konstruksjon på Kontiohus. Det er raskt og enkelt å reise tømmerrammen og det er også enkelt å sette opp inner- og ytterveggene uten ekstra anstrengelse.

Dyktige snekkere, som arbeider for den lokale Kontioforhandleren, kan bygge tømmerhuset ferdig i samsvar med de detaljerte anvisningene som fabrikken leverer.

 

Vedlikehold er viktig i alle hus

Uavhengig av byggemetode er det viktig å vedlikeholde alle hus. Med nøye vedlikehold holder Kontios hus fra generasjon til generasjon. Vi leverer oversiktlige anvisninger om hvordan tømmerhus skal vedlikeholdes for å kunne være til glede i lang tid framover.

 

Vil du vite mer? Kontakt din nærmeste Kontioekspert.