NYT ET NATURLIG LIV I KONTIOS TØMMERHUS

 

 

 

Et avslappende og varmt materiale

Tre er et naturlig, emosjonelt varmt og avslappende overflatemateriale. Med ekte og rent tre som Kontio Arctic Pine™ kan man skape stressfrie og restorative miljøer som er en viktig del av et sunt bomiljø.

I tillegg til å gi god inneluft kan interiører i tre også påvirke menneskers emosjonelle trivsel. Forskning viser at naturlig rent tre i innredningen reduserer stress, senker blodtrykket, genererer mer positive følelser, forbedrer søvnen og fremmer restitusjonen fra hverdagens utfordringer. Et Kontiohus hjelper deg med å beholde og få tilbake den vitale energien i livet.

 

Tre senker stressnivået

Treets fordelaktige effekter har blitt lagt merke til spesielt i skoler. En østerriksk studie undersøkte effektene av forskjellige bygningsmaterialer på elevenes puls. Resultatet viste at bruken av massivt tre i klasserommet kan redusere stressnivået.

Barn i klasserom med massivt tre hadde i gjenommsnitt 8 600 færre hjerteslag per dag enn barn i klasserom med gipsplater. Selv stresstoppen som er vanlig i løpet av morgentimene minsket raskt etter at barna hadde kommet til skolen og den kom ikke tilbake.

 

Perfekt avkobling i finsk badstue

Med dagens hektiske livsstil er hver eneste sjanse til avkobling gull verdt. Den finske badstuen er et tradisjonelt helsespa og en anerkjent kilde til avkobling. Den stimulerer blodsirkulasjonen, reduserer såvel muskelspenninger som nervøse spenninger og kan til og med være et sted for meditasjon. Kontio har de rette løsningene og detaljene for såvel store badstu- og spaanlegg som private badstuer.